2022. aug 18.

1916- os könyv? WHAT? The Master Key System

írta: Atanáz11
1916- os könyv? WHAT?  The Master Key System

1 nap alatt elolvastam! - Micsoda? Hogyan?

 

A végén elrejtettem egy kis bónusz ajándékot! 

Igen és igen ezt a könyvet 1916-ban adták ki, viszont már 1912-ben is elérhető volt levelező tanfolyam formájában! 
Hihetetlen számomra, hogy 1912-ben ismétlem 1912-ben, már volt önfejlesztő levelező tanfolyam!!! 1912-ben.. 
Annyira érdekel, hogy milyen csodálatos dolgok születtek akkoriban, és szeretném megnézni az eredeti verziókat, mi az amit újra fel lehetne találni. 

1916.jpg

Hát.. igen igen.. Lelkes Speedzone követő vagyok, és amikor régi technikákat nézegetnek gyakran elhangzik, hogy nincs új a nap alatt, például sokan a változó szelepvezérlést a Hondához kötik. Közben elméletileg a Lancha-nak már jóval korábban voltak próbálkozásai. És sok más ilyen kis finomság titok van még a világban. 

Biztos sokan ismerik a Titok című könyvet és filmet melyeket  Rhonda Byrne víziójának köszönhetünk! 
Nos, nos ez a könyv volt az inspiráció az ő alkotásának. És szerintem ezzel minden rendben van. Leporoltak egy régi tudást, és újra elhozták a számunkra 21. századi nyelven, eszközökkel, és felfogással. 

Viszont azzal már sokkal nagyobb gond van, hogy 1 nap alatt olvastam el, és most le akarom írni nektek, hogy mi maradt meg.

Hogyan tudtam 1 nap alatt elolvasni? 

Egy csipetnyi kis trükkel, a könyv megtalálható a youtube-on , hangos könyv formában úgy hogy mellette képeken mutatják az oldalakat. Alább belinkelem.

 

Ezután pedig annyi a dolgunk, hogy szépen megtanulunk villámgyorsan angolul, mert hogy angolul van.. "Persze, hogy minden jó dolog angolul van..." és 1,5 1,75 vagy 2 szeres gyorsításban végignyargalunk a könyvön. 

Azt hihetjük, hogy így könnyű, aki ezt állítja csak becsületesen hallgassa végig, vagy 3 másik könyvet dolgozzon fel ezzel a módszerrel. 

Egy bizonyos idő után, nagyon legyengült a koncentrációs képességem, vissza vettem a tempón. Egyébként 1,75-tel kezdtem. Később 2 szeresre állítottam, na ott már tényleg nehéz volt követni a szöveget a szememmel, figyelni a hangra, és még fel is fogni.  Tehát le a kalappal azok előtt akik ezzel a technikával olvasnak, számos embert tudok akik 2 szeres tempóval végignyomják a könyvet és kb előadást is tartanak belőle. 

Na én előadást nem tartok szerintem, mert megkopott angoltudásommal hallgattam, minden létező korlátom átlépve, de bebizonyítottam magamnak, hogy igen is képes vagyok rá, és hogy be tudom fejezni! Ez egy SIKER amire szükségem volt, hogy befejezettnek tekinthessek valamit. 

Na lássuk mi maradt meg. megpróbálom összefoglalni. 

Nagyon meglepő a könyv tartalma, talán elmondhatom, hogy szépen összefoglalja a mai tudásunkat, 

Arra próbál meg minket rávezetni, hogy az igazán kiváló emberek folyamatosan a tudatában vannak a gondolataiknak, és ha el akarjuk érni amit akarunk akkor az első lépés, hogy mihamarabb elkezdjük megtanulni kontrollálni a gondolatainkat. 

Ez egy olyan dolog, amit szerintem mindenki hallott már, és mindenki tudja, hogy milyen fontos a pozitív gondolkodás,  de most ha megállunk, és a szívünkre tesszük a kezünket. Tisztában vagyunk ezzel, hogy így lenne a helyes csinálni, viszont TÉNYLEG csináljuk is? Hányszor van hogy magunk alatt vagyunk és semmi kedvünk pozitívan gondolkozni, vagy jó dolgokra gondolni?  Én bevallom egy ideig csinálom ezt mindig, aztán feladom és valahogy mindig ott kötök ki, hogy könnyebb negatívabban gondolkozni. Na és amikor mélyponton vagyok, akkor körülbelül egyenesen még jól is esik. Hihetetlen ahogy működünk rossz dolgokra gondolunk sokszor, szidjuk magunkat, szidunk másokat, egyre mélyebbre süllyedünk. Mind a saját szemünkben mind mások szemében, azt érezzük hogy nekünk milyen rossz, miért ekkora szívás az élet. Közben pedig teljesen másra vágyunk, jót akarunk érezni, jól akarjuk érezni magunkat,   szeretni akarunk és szeretve akarunk lenni. Minden embernek van egy kis ragyogás a szemében ha alaposan megfigyelitek, az a ragyogás az ennek a képnek a vágya. Amikor pánikolunk, és egyre csak szidjuk és szidjuk magunkat, a lelkünk kivetíti elénk ezt a kis képet azon a csillogó ponton a a szemünkön keresztül, hogy halo arra kellene menni, de valamiért ez sokakban, bennem is például még rosszabb érzéseket vált ki, mert akkor abban a pillanatban teljesen elérhetetlennek érzem. é mit egy dacos durcás kis gyerek aki hisztivel akarja elérni amit akar elkezdem még jobban szidni magam, még távolabb kerülök, még rosszabbul érzem magam, és a végére már utálom az egész világot és az életet. Pedig nem lenne nehéz megállni, venni egy mély levegőt, megnyugodni és változtatni a gondolatainkon. Viszont valami oknál fogva sokkal könnyebb negatívan gondolkozni, beleesni az önsanyargatásba és az önsajnáltatásba. 

Kicsit térjünk vissza a könyvhöz is.

Az író követ egy spirituális vonalat felhozza az ember Istennel való kapcsolatát, pontosan sajnos nem tudom leírni, ha jó dolgokra gondolsz akkor azok megvalósulni hisz az Isteni oldalon fogsz állni. "Kérj és megadatik néked." viszont sajnos bonyolultabb ez mert akkor működik ha minden kételyt eloszlatunk a fejünkben,, és ez piszkosul nehéz. 

Mert ha kételkedni kezdünk, akkor a másik oldal érvényesül, és ha még rá is erősítünk negatív gondolatokkal akkor a rossz dolgokat kapjuk az életünkben. 

Itt be is lehet kapcsolni a vonzás törvényét a a manifesztációt amiről szintén ír a könyv. 

Képzeljük el, hogy olyanok vagyunk mint egy energia gömb vagy mint a nap. A napból ugye folyamatosan kiszakadnak darabkák amiket nap kitöréseknek nevezünk. Tehát mi vagyunk a nap, és a kitörések pedig a gondolataink. (Most lehet hogy hülyeséget mondok és ezért bocsánatot kérek) Amikor ezek a kis kitörések zajlanak, akkor egy Bizonyos folyamat a Fler jön létre amikor a nap légköre erőteljesen kifényesedik. Szóval mondjuk azt hogy a kitörés által keletkezett fény eljut a földre amit megvilágít és ahonnan visszatükröződik tehát visszajut a napra, és mondjuk ezzel hogy a föld nem nyeli el az energiát hanem visszaküldi ahonnan jött biztosít egy hőmérsékletet az Univerzumunkban ami által az egész képes a működésre. Tehát még sincs akkora meleg, hogy mondjuk szétrobbanjon a nap és olyan hideg sincs, hogy esetleg kialudjon.  Ez most csak egy bolondos elmélkedés. Viszont ezzel szeretném megmutatni, hogy a kis gondolatok amik leszakadnak rólunk, valahová elmennek az Univerzumban mint például a napfény a Földre, és onnét visszavetődnek hozzánk. Csak nekünk meg van a lehetőségünk, hogy milyen kis energia részecskéket küldünk az Univerzumba. 

És pont az elektromossággal kapcsolatban a könyv felhoz egy olyan példát, hogy ha a lámpát felkapcsoljuk az jó számunkra mert látunk. Viszont ha az elektromos áramot rosszul használjuk és mondjuk beledugjuk a vizes ujjunkat a konnektorba akkor súlyosan megsérülünk. Az áramot nem látjuk és általában nem érzékeljük. Ha jól használjuk számunkra jó dolgot tudunk vele csinálni. VISZONT ha rosszul használjuk súlyosan meg is sérülhetünk, és ez mindenkire ugyan úgy igaz.  

A gondolataink is ezen az elven működnek, ha jól használjuk az életünk megvilágosodik és jó dolgok történnek velünk. Ha rosszul használjuk akkor súlyos károkat okozhatunk saját magunknak. 

És mi lesz a megoldás a gondolataink irányítására? 

1. hét: Üljünk le kényelmesen és próbáljunk nyugodtan eltölteni körülbelül 30 percet vagy amennyi jól esik, úgy hogy amennyire csak lehet mozdulatlanok vagyunk. Ezzel megtanuljuk irányítani a testünket.

2. hét: Ha már ez megy akkor próbáljuk meg kikapcsolni a gondolatainkat. Szerintem úgy a legkönnyebb ez ha odafigyelünk a lélegzetünkre, és mindig amikor jön egy gondolat csak visszatereljük a figyelmünket a lélegzetre. 

3. hét: Ebben a lépésben az első kettőt folytatjuk, viszont megpróbáljuk teljesen ellazítani az izmainkat. 

A könyv 24 héten át tanít meg minket arra hogyan irányítsuk az elménket és ami a legfontosabb, hogy megtanít minket a vízió használatára. Rövid kis képeket, jeleneteke ad nekünk, amiknek az elképzelésével fejlesztjük az elménket. Például elképzelünk egy beszélgetést egy fontos barátunkkal, felidézzük a környezetet, az arcát az érzéseket amiket kiváltott a társalgás, természetesen pozitív töltetű beszélgetést idézzünk fel. 

Nikola Tesla a példa, mivel ő először mindig elképzelte, vizionálta a találmányait, szó szerint látta maga előtt, ezután még nem építette meg egyből, hanem elraktározta az elméjében , és újra megépítette, továbbfejlesztette. Miután eljut oda, hogy minden hibát kijavít csak azután ragad szerszámot.   

Spirituális jelentőséggel és teremtő erővel ruházzák fel az "Én" szót. És tényleg van is benne igazság, képesek vagyunk elnyomni magunkat, másokat előrébb helyezni, és olyan helyzetekbe keveredünk, ami másoknak ugyan jó, de mi szenvedünk. Fedezzük fel, hogy csodálatos és nagyszerű teremtmények vagyunk mi magunk vágjuk le magunkról mások gondolatait  és ahogy látnak minket, 

Végre lássuk úgy magunkat ahogy azt MI magunk akarjuk, amilyenek lenni akarunk!  Mondogassuk a következőket gyakran magunknak, reggelente, napjában többször is, vagy amikor rossz dolgok jönnek a fejünkbe. 

ÉN gazdag, tökéletes, erős, erőteljes, szeretetteljes, harmonikus és boldog vagyok. 
 

Rengeteg sok hasznos tudással van tele ez a könyv, szerintem érdemes kipróbálni ezt a 24 hetes programot. 1-1 fejezetet egész gyorsan át lehet olvasni, csupán napi 20-30 percet szükséges rászánni a gyakorlásra. Én mindenféleképpen kipróbálom. 

És a bónusz ahogyan ígértem. Kicsit kutattam és úgy láttam, hogy nem oly egyszerű beszerezni ezt a könyvet, bár angolul elérhető sokak számára nehézséget okozhat a feldolgozása és lassú is lehet..

Szerencsére rábukkantam a PDF változatára. Így teljesen fer hogy megosztom, mert nem vásároljuk meg. Viszont angolul elérhető, beszerezni nem egyszerű feladat, és fent is van.. Tehát miért ne használnák ki a lehetőséget. 

Így hogy tényleg ilyen könnyedén hozzáférünk, most már tényleg érdemes végigcsinálni és kezünkbe venni az irányítást. 

B Ó N U S Z

http://halzoli.cellkabel.hu/Charles%20F.%20Hannel%20-%20Mesterkulcsrendszer.pdf

 

Szólj hozzá