2022. máj 26.

Rövid bemutatkozásom

írta: Atanáz11
Rövid bemutatkozásom

Ha írni akarsz, kezdj el írni

anout_me.jpeg

 

Köszöntelek az elsô bejegyzésemben!
Egyben köszönöm az idôd, amit a gondolatimra szánsz.

 

Blogolás? Miért? 

Csak úgy mint te aki ezt olvasod, én is sikeres és boldog életre vágyom. Amikor ezt írom 25 éves vagyok, az a helyzet hogy, fiatalabb koromban (10 évvel ezelôtt) teljesen másképp képzeltem el az életem, mint ahol most vagyok. Gondolom ezzel sokan mások is hasonlóan állnak.. Így utólag visszanézve, nem tettem meg a szükséges lépéseket, amit nagyon bánok jelenleg. Mert most visszanézve jobb lett volna megtenni a kínos és nehéz döntéseket a múltban, és akkor most élvezhetném a gyümölcsét a jelenben, úgy hogy már a kényelmetlenebb nehézségeken túl vagyok. De nem így tettem, inkább megbújtam a komfortzónámban. 

10 év múlva másképp szeretnék visszatekinteni, mint a mostani elmúlt 10 évemre. 

Ez viszont sok területen változtatásokat igényel. Magát az írást egy nagyon jó kezdô lépésnek tartom, bôvebben itt írok róla. Én ezen az oldalon dokumentálni fogom a kísérletezéseim és próbálkozásaim. Illetve a legfontosabbakat a megszerzett tapasztalatokat és tanulásokat. 

Magamról röviden:

Az elmúlt 10 évemet vendéglátással töltöttem, több féle színvonalú helyen volt lehetôségem dolgozni, utcai árustól kezdve elit szintig. A szerencsének köszönhetôen az utòbbi éveimet önálló konyhavezetéssel tölthettem. Sikerült megtalálnom a szép oldalát, viszont sehol sem éreztem azt, hogy igazán be tudnék illeszkedni a munkahelyi környezetbe. Gyakran halnak éreztem magam akinek a famászás a feldata... A mindennapos tanulás és önfejlesztés természetes része a napjaimnak. Fontos számomra az "egészséges életmód" amit persze jó ha élvez is az ember, és persze a sportolás lényeges eleme az életemnek.  

Jelenleg a célom, hogy megtaláljam amiben igazán erôs vagyok és pénzt tudjak teremteni, ezzel megvalósul a szakmaváltás. Egy fejlôdés központú siker orientált csapathoz szeretnék tartozni. 

2022.05.26. 

Szólj hozzá